tiistai 15. tammikuuta 2013

Alussa

"Jännittääkö? Miksi ihmeessä Koreaan? Mitä sää aiot tehä siellä? Gangnam Style?"

Oon lähdössä reilun kuukauden päästä yli neljäksi kuukaudeksi vaihto-opiskelemaan Etelä-Koreaan University of Seouliin. Perustin tämän blogin, että voin vastata kaikkiin kysymyksiin ja kertoa mun kuulumisia sitten, kunhan paikanpäälle pääsen.

Vastauksena ensimmäiseen kysymykseen: kyllä jännittää! Asiat alkaa konkretisoitua kun on viisumiasiat, rokotukset ja paperisota kaikenmaailman laitosten kanssa ajankohtaisia. Tajuaa, että lähtö on jo ihan lähellä.

Vastauksena toiseen kysymykseen: siksi että haluan! Jos lähtee vaihtoon niin sillon on sama kerralla mennä Jonnekin Ihan Muualle. Jonnekin kauas, jonnekin minne muuten ei välttämättä pääsis, jonnekin minne ei olis välttämättä järkeä lähteä vain lomamatkalle. Jonnekin, minne oikeesti haluaa. Tärkeimpänä itselle tietenkin oli se, että haluan Etelä-Koreaan. Se kiehtoo ja kiinnostaa, houkuttelee puoleensa 100%.

Vastauksena kolmanteen kysymykseen: äimistellä! Vähän toivottavasti käyn myös koulua. Sitten oon mielissään, ihmettelen maailmaa, ikävöin Nöffiä ja äitiä ja omaa sänkyä. Hengailen muiden vaihtareiden ja toivottavasti paikallistenkin kanssa. Oon oletettavasti vararikossa, mutta alun kauheuden jälkeen onnellinen.

Vastaiskuna neljänteen: kännykkämainos, jonka entinen kämppikseni löysi internetin ihmeellisestä maailmasta herran vuonna 2009 ja jonka takia me molemmat ollaan nyt ihan k-tardeja.






Peace,
Maikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti